logo

Založba → Posebne izdaje

Sejem na zraku

Ljubljana, park Zvezda
19.–21. junij

Priljubljeni Sejem na zraku – ki je bil bržkone prva kulturna prireditev v živo po preklicu epidemije – se vrača. V sodelovanju s številnimi založbami bo tokrat potekal na tradicionalni in priljubljeni lokaciji v središču prestolnice, v parku Zvezda.

Pred poletjem bomo v središču mesta razprostrli stojnice in mize, obložene z najboljšim, kar vam slovenski založniki lahko ponudimo. Založbo Maska boste našli na stojnici skupaj s Slovenskim gledališkimi založniki. Pripravili smo poseben izbor knjig, tudi knjižne novosti, po posebnih sejemskih cenah!

MASKINA SEJEMSKA PONUDBA

 

V času Sejma na zraku bosta v središču Ljubljane potekala tudi festivala Poletna muzejska noč (v soboto, 20. 6., ko bo tudi Sejem na zraku odprt do 22h) in Praznik glasbe (nedelja, 21. 6.), v sklopu katerega se bodo na odru, ki bo postavljen na Sejmu na zraku, predstavili slovenski knatavtorji.

Se vidimo na Poletno muzejsko noč in Svetovni dan glasbe – s knjigami.

Sreča je v srečanjih!

Sejem na zraku v sodelovanju s številnimi založniki organizirata pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature in ekipa Noči knjige (Založba Sanje) s podporo Mestne občine Ljubljana in Javne agencije za knjigo RS.

Partnerji: Društvo slovenskih pisateljev, SIGIC/Praznik glasbe, Javno podjetje Ljubljanske tržnice in parkirišča.
 
Pridi, kupi knjigo, pozdravi in podpri slovenske založnike!

#sejemnazraku
#kupiknjig
Dogodki
— 21-06-2020 : Sejem na zraku
Park Zvezda, Ljubljana
Uneskovo mesto literature in Noč knjige