logo
div id=special

Produkcije

Cikel gledaliških esejev TAKOREKOČ

Cikel gledaliških esejev Takorekoč – termin esej je v tem kontekstu uporabljen precej svobodno in označuje besedilo s teoretsko osnovo in jasno poudarjeno literarno dimenzijo, po možnosti obogateno z osebnimi konotacijami – prinaša izvirna besedila v izvedbi njihovih avtoric in avtorjev.

/div /div div class=csc-default style=height:75px

Produkcije

Prekarnost ali samoupravljanje? • mednarodna konferenca

Udeleženci bodo razpravljali bodo o prekarnosti in samoupravljanju, ki na kompleksen način zaznamujeta umetniško produkcijo našega časa. Negotovosti, ki so prišle s strukturnimi spremembami neoliberalne paradigme, so drastično posegle v refleksijo sodobnih scenskih praks.

Produkcije → Posebni dogodki

Trije projekti Janeza Janše

3 pogledi

23. - 28. okt 2007  Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana, Slomškova 18 Torek, 23. oktober ob 20. uri Pupilija, papa Pupilo pa Pupilčki – Rekonstrukcija Slavnostna uprizoritev ob posebni nagradi žirije 41. Beograjskega festivala Bitef, za: »reaktualizacijo trajne namere za preizpraševanjem o naravi in mejah gledališča«!Po predstavi mali koncert zimzelenih pupilijinih pesmi!»Sodobni Pupilčki niso le medij za prenos pomanjkljivo dokumentiranega performansa izpred skoraj...

Produkcije → Posebni dogodki

1968 Plus

Sodobno Slovensko gledališče in ples v The New York Public Library for the Performing Arts, New York, ZDA