logo

Simpozij → Seminar sodobnih scenskih umetnosti

..Tim Etchells

MASKA v sodelovanju s Festivalom Exodos in Cankarjev dom vas v okviru Refleksij sodobne umetnosti: Seminarja sodobnih scenskih umetnosti vabita, da se prijavite na dvodnevno delavnico Tima Etchellsa:
Praktična raziskovanja

Delavnica

Cankarjev dom, M3/M4

Sobota, 23. april 2011, od 10.00 do 17.00
Nedelja, 24. april 2011, od 10.00 do 17.00
Cankarjev dom, M3/M4


Umetnik Tim Etchells predstavlja metode za generiranje materiala in pristope k performansu, pri čemer črpa iz svoje samostojne prakse v različnih kontekstih in iz svojega 26-letnega dela na mestu umetniškega vodje Forced Entertainment.

Delavnica je namenjena mladim gledališkim in plesnim ustvarjalcem ter dramaturgom. Cena delavnice za zunanje udeležence je 40 €. Število udeležencev je omejeno na 14 ljudi. Zaradi omejenega števila mest vas vabimo, da se prijavite čim prej na naslednji e-naslov: [email protected].

Več o umetniku

Tim Etchells (1962) je umetnik in pisatelj, ki živi in dela v VB. Delal je v širokem naboru kontekstov predvsem kot vodja svetovno znane skupine Forced Entertainment in v sodelovanju s paleto vizualnih umetnikov, koreografov in fotografov. Njegovo delo obsega perfromans, video, fotografijo, besedilne projekte, instalacije in leposlovje. Za več informacij obiščite: www.timetchells.com in www.forcedentertainment.com.

 

Kolofon:

Produkcija: Maska
Koprodukcija: Cankarjev dom
Partner: Exodos

Delavnico so omogočili: British Council
Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije
Eureopean Union v okviru "External Actions of the European Union".

 cankarjev_dom_logo.jpg 
exodos_logo.jpg    british_council_logo_beli.jpg    mzk_logo.jpg  


eu_logo.jpg