logo

Produkcije

S*S

»Slovenci bomo stali inu obstali, zapomnite si to, duše prodane, ki se sramujete samih sebe in ogrožate našo domovino Slovenijo. Bog je velik.«

Produkcija

Maska Produkcija producira predstave in druge umetniške dogodke inovativnih umetnikov in raziskovalcev kot tudi prve projekte mlajše generacije. Z našimi produkcijami smo gostovali v številnih evropskih državah, v ZDA, Aziji in Afriki. Maska producira tudi novomedijska dela in dela vizualnih umetnosti.


Produkcije

Avtorski projekt: 6

Velika Borštnikova nagrada za najboljšo uprizoritev!

Produkcije

NOVA POŠTA • JULIJ 2020

Nova pošta je eksperimentalen projekt: ne le na ravni ustvarjanja, temveč predstavlja novost tudi kot produkcijski model. Trije režiserji in osem igralcev/performerjev se bodo vso sezono posvečali osmišljanju umetniškega delovanja v družbenem kontekstu ter razumevanju in navzočnosti umetnosti v širšem družbenem dogajanju.

Produkcije

Več avtorjev: NAZAJ V OBLJUBLJENO DEŽELO

Nazaj v obljubljeno deželo je nezaustavljivo in neulovljivo delo-v-nastajanju. Predstava se ukvarja s tematiko migracij oziroma s »privilegiranimi« selitvami iz zahoda na zahod v času begunske krize. Predstava se sprašuje: ali je dandanašnji, ko v živo spremljamo begunsko krizo, sploh mogoče delati predstavo o migracijah skozi perspektivo nas, »razvajenih« zahodnjakov.

 
Vsa področja
Scenska
Vizualno-intermedijska
Posebni dogokdi


Produkcije, Scenska, Produkcija1
S*S
Program!
Program!
Arhiv produkcij, Scenska