logo
div id=special

Produkcije

MALE KRAJE

Današnji čas je čas restavracije, ki je razglasil, da revolucije niso možne in so povrhu vsega tudi gnusne. Superiornost bogatih je prav tako naravna, kot je izvrstna.

/div /div div class=csc-default style=height:75px

Produkcije

S*S

»Slovenci bomo stali inu obstali, zapomnite si to, duše prodane, ki se sramujete samih sebe in ogrožate našo domovino Slovenijo. Bog je velik.«

Produkcije → Arhiv produkcij

Švic in švarc

,,,,,,,

Naslov predstave in ime skupine štirih plesalcev Gorana Bogdanovskega, Damjana Mohorka, Dejana Srhoja in Gorana Tatarja sta lahko hitro jasna, če se doda - no, v malem črnem prostoru Duše Počkaj, ki je majhen kot fičo, v sredini junija švicajo plesalci. Vendar je švarc tudi črni prazni prostor, kjer piha veter, meša in prezračuje gibalno snov 1:0.

Produkcije → Scenska

Forma interrogativa

,,

Izhodišče: osnovno izhodišče Forme interrogative je plesni pod kot kreativno polje vzajemnega izpraševanja, prespraševanja; bolj eksistencialne kot koreografske narave. Naloga: na tem plesnem podu nekatera stara bistvena vprašanja znova postaviti, znova premisliti, znova odplesati. Cilj: produktiven kreativni dialog. Vprašanja: aktualna gesla najinih intimnih plesnih slovarjev.

 
Produkcije, Scenska, Produkcija1
S*S
Program!
Program!
Arhiv produkcij, Scenska